Winter

De winter heeft zijn intrede gedaan en tijdens deze tijd van het jaar gaan mensen op zoek naar warmte en gezelligheid en daar kun je jouw assortiment goed op voorbereiden!  

Dus zorg ervoor dat je assortiment up-to-date is met onze winterproducten, ze zijn er perfect voor! 

Winter

15 producten

De winter favorieten van YelloWWeb.nl 

Met de koude dagen in aantocht wil iedereen zichzelf in de watten leggen, om zo de grijze korte koude dagen door te komen. Niks is zo fijn om het huis warm en knus te maken. Gelukkig bestaat ons assoriment uit de perfecte winterfavorieten die helpen om de koude winter goed door te komen. Van heaters tot hoofdkussens. Wij hebben het allemaal.  

Musthaves voor de kou 

In de winter kan het vriezen en dooien. Om niet voor verassingen te komen te staan hebben we ijskrabbers en mutsen in ons assortiment. Zo zit iedereen er veilig en warmpjes bij. En wanneer de was gedaan moet worden op een koude zolderkamer, dan hebben we ook daarvoor de handigste producten, zoals het MAXXMEE 3-in-1 strijksysteem. Het drogen en strijken van kleding was nog nooit zo snel gedaan.  

Een van de meest populaire producten van dit moment zijn onze mini heaters. Ze gaan als warme broodjes over de toonbank! Niet gek, want met zo’n kleine heater heb je in een mum van tijd een afgesloten ruimte of plek extra verwarmd. Dit is zeker een aanrader voor jouw assoriment als je in wil spelen op het winterse weer.  

De zachtste kussens 

In de winter is een warm en comfortabel bed de lekkerste plek in huis. In ons assortiment hebben we hiervoor verschillende kussens, zo is er voor elke wens een geschikt kussen beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een hoofdkussen, een beenkussen of juist een zijslaapkussen. Wij hebben het allemaal. Bekijk ons gehele assortiment aan kussens en dekens en laat jouw klanten genieten van een heerlijke nachtrust. 

Search engine powered by ElasticSuite