Beentrainers

Een beentrainer of fietstrainer, ook wel bekend als een stoelfiets is een ideaal hulmiddel om dagelijks een half uur te bewegen. Omdat de hulpmiddelen gewoon zittend gebruikt kunnen worden terwijl  is het een handig alternatief als je niet meer zo gemakkelijk kunt sporten. Iedereen houdt zijn of haar spieren soepel zonder enige moeite!

Beentrainers

10 producten

Een half uur per dag bewegen is een vereiste voor een gezonde levensstijl. Helaas is dit door bijvoorbeeld een drukke levensstijl of een verminderde mobiliteit, niet voor iedereen zo gemakkelijk toe te passen. Zonde, want voldoende bewegen verlaagt het risico op chronische ziekten zoals diabetes, hart- en vaatziekten, depressieve symptomen en – bij ouderen – botbreuken. Gelukkig biedt ons ruime assortiment beentrainers een handige oplossing om thuis te gebruiken. In ons assortiment zitten verschillende beentrainers, zoals stoelfietsjes en elektrische beentrainers. Zo is er voor iedereen een geschikt trainingsmiddel beschikbaar

Stoelfiets een been- én armtrainer

Een stoelfiets helpt om op een comfortabele en vooral efficiënte manier het lichaam te trainen. Met een mini fiets train men namelijk niet alleen de beenspieren, ook de armspieren en flexibiliteit worden aangepakt. Daarnaast kan met fietstrainer ook gemakkelijk gewerkt worden aan de conditie. Omdat het trainingsapparaat gebruikt kan worden vanaf elke stoel, kan er tijdens de training ontspannen worden door bijvoorbeeld een boek te lezen of tv te kijken. Dit maakt het handig om dagelijks dat half uurtje te bewegen.

Elektrische beentrainers

Met een elektrische beentrainer kunnen spieren soepel in beweging gehouden worden zonder dat het enige moeite kost. De LegEx uit ons assortiment is zo’n elektrische beentrainer. Dit speirsimulatie apparaat is speciaal ontworpen om de beenspieren actief te houden zonder dat men zich hoeft in te spannen. Hierdoor is het hulpmiddel ideaal voor personen die minder mobiel zijn. Deze elektrische trainer heeft namelijk twee automatisch bewegende voetpedalen die onafgebroken heen en weer glijden. De bewegingen simuleren een stevige wandeling, maar met het grote verschil dat dit gewoon vanuit de stoel of bank gedaan kan worden.

Search engine powered by ElasticSuite