Massage- en Foamrollers

Met deze massage- en foamrollers, kan jij jezelf thuis makkelijk een goede massage geven aan jouw spieren. Ook kan het gebruikt worden bij de warming-up voor een workout, of om jouw spieren te kalmeren na een workout. Superhandig en fijn dus!

Getoond 1-15 van de 19 producten

Pagina

Massage- en foamrollers

Een massageroller is een schuimachtige rol met een vlakke of bewerkte structuur die je kunt gebruiken om jezelf te masseren. Foamrolling is een onderdeel van self myofascial realease, wat een manier is om spierspanning in het lichaam te verminderen. Daardoor is het belangrijk dat je een goede foamroller hebt. Aan een massage roller van ongeveer dertig centimeter lang en een doorsnede van twintig centimeter heb je vaak al genoeg. Daarnaast is de hardheid ook belangrijk. Gelukkig hebben wij genoeg massage- en foamrollers in verschillende soorten en maten in ons assortiment. Dus kan jij zelf kiezen, welke er het beste bij jouw past.

De rollers in gebruik

Je kan de massage- en foamrollers roller het beste gebruiken door het te rollen over je spierknopen. Hierdoor kan jezelf bepalen hoeveel druk je op de spier zet. Op deze manier kun je jouw spieren en het bindweefsel ontspannen. Maar net zoals bij een sportmassage, is het vaak geen pijnloze massage. Daarom is het belangrijk om je spieren goed te ontspannen en niet over je eigen pijngrens heen te gaan. Gelukkig gaat de pijn wel weg, zodra je de druk van je spieren eraf haalt. Let wel op dat jij de roller alleen gebruikt voor herstel en niet bij blessures.

De pluspunten

Er zitten heel veel voordelen aan deze Massage- en foamrollers. Ze zorgen namelijk voor een betere boorbloeding van je spieren en een betere en snellere afvoer van afvalstoffen. Ook heb je minder pijn rondom triggerpoints, wat zorgt voor minder stijve en vermoeide spieren. Dus zo ook minder spierpijn. Zo'n massage thuis heeft super veel voordelen dus!

Search engine powered by ElasticSuite