BESTSELLER

Root Slayer – Tuinschep massieve versie

Deze tuinschop is het kleine broertje van Root Slayer, maar net zo sterk. Dankzij het trapezevorm blad, voorzien van vlijmscherpe mes tanden, wordt tuinieren weer gemakkelijk!

Beschrijving Kenmerken Andere bekeken ook
  • Speciaal gevormd blad met scherpe mes randen voor extra kracht
  • Kleinere kop is ideaal voor precisiewerk
  • Multifunctioneel: graven, zagen, ontwortelen, verplaatsen en planten
  • 360​​° handgreep voor extra grip en makkelijk gebruik
  • Totale lengte 110 cm, waarvan het blad 22 cm lang is

Root Slayer breidt het assortiment uit en presenteert deze speciale massieve versie. Deze tuinschep combineert alle functies van zijn grote broer, maar heeft een kleinere kop waardoor precisie werk in bloembedden en kleine ruimtes mogelijk is.

De Root Slayer is een tuinschep die voorzien is van een speciaal gevormd blad. De schep heeft namelijk een trapeze vorm en heeft aan beide zijden ultrascherpe tanden. Hiermee heb je extra kracht om de schop diep in de aarde te duwen. Zelfs als de grond droog en hard is. Bovendien is de schep multifunctioneel inzetbaar en kan je moeiteloos planten en bomen ontwortelen, zagen, verplaatsen en opnieuw planten.

De spade is gemaakt van stevig koolstofstaal en is zeer slijtvast, ideaal voor veel gebruik. Ondanks het staal blijft de schep lichtgewicht en is hij gemakkelijk te hanteren dankzij de 360​​° handgreep. Tuinieren wordt een waar genoegen.

 

Kenmerken

Product Label BESTSELLER
Kleur Multicolor
Merk Root Slayer
EAN 3700421912735
Afmeting omdoos (LxBxH) 110x19x6
Artikelcode ROS005
Search engine powered by ElasticSuite