Over ons

YelloWWeb is de Business to Business portal van groothandel Orange Planet. Orange Planet brengt al meer dan 15 jaar unieke, innovatieve producten op de markt. Ben jij als retailer, inkoper of webshop eigenaar op zoek naar een betrouwbare leverancier? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Als klant van Orange Planet ontvang je een login voor YelloWWeb, waarmee je toegang hebt tot alle productinformatie. Je vindt in de portal bijvoorbeeld van elk product een productomschrijving, afbeeldingen, specificaties en natuurlijk de prijzen. Bovendien zie je realtime wat de voorraad is in het magazijn van Orange Planet.

Een product gevonden dat je aanspreekt? Dan kun je gemakkelijk online je order plaatsen! We verzenden jouw order dan naar je magazijn, óf we leveren als dropshipper direct aan de consument.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Missie & Visie
Wij geloven in unieke, kwalitatieve en eerlijke producten voor iedereen. In een wereld die continue veranderd zullen we moeten blijven innoveren om onze klanten te kunnen blijven adviseren. Wij zetten de klant centraal. Vertrouwen, respect, samenwerken en het delen van onze kennis vinden wij daarom belangrijk. Als bedrijf geven wij aandacht aan maatschappelijke verantwoordelijkheden die een positieve bijdrage leveren aan de wereld om ons heen. Op deze manier blijven we werken aan verbetering, in en om ons bedrijf heen.

Recyclen  
Recyclen is een belangrijk onderwerp binnen onze organisatie. We zijn lid van Wecycle, en zamelen t.b.v. recycling elektrische producten in. Ook hergebruiken we pallets van leveranciers en shredderen we gebruikte dozen als “in box” opvul materiaal om onze goederen te beschermen tijdens transport. Tevens scheiden we plastic, papier, elektrische apparaten, tempex, batterijen, hout, ijzer en restafval in speciale recycle prullenbakken die inmiddels ook opgenomen zijn in ons eigen assortiment. 

Erkend leerbedrijf
Orange Planet is gecertificeerd als praktijkopleider bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben. Als erkend leerbedrijf willen wij graag onze bijdrage doen. Kijk op s-bb.nl voor meer informatie.

Orange Donkey
Orange Donkey is de afgelopen jaren uitgegroeid tot ambassadeur van Orange Planet. Bij evenementen voor kinderen of het goede doel is hij een graag geziene gast en draagt hij graag een steentje bij.

Search engine powered by ElasticSuite