Flexi Point Sprinkler - Tuinsproeier - 2-pack

Deze tuinsproeier is de ideale sproei-set voor in elke tuin! Besproei je hele tuin of slechts één gedeelte. Aan jou de keus, want met 12 apart instelbare sproeikoppen bepaal je zelf welk plantje water krijgt.

Beschrijving Kenmerken Andere bekeken ook
  • Set van 2 losse sproeiers met ieder 12 apart verstelbare sproeikoppen
  • Perfect voor het besproeien van bloembedden, grasvelden, groente- en kruidentuinen
  • Snel en gemakkelijk te gebruiken dankzij de inbegrepen grondpinnen
  • Aan vrijwel elke tuinslang te koppelen
  • Kan tot 35 vierkante meter besproeien

Wil je graag de hele tuin in een keer besproeien of juist maar één gedeelte van je tuin, maar vind je het vervelend om iedere keer de sproeiers te verzetten? Met de Flexi Point Sprinkler set van Orange Donkey is dat verleden tijd!

Innovatieve tuinsproeier

Het innovatieve zit hem in de 12 apart instelbare sproeikoppen. Deze kunnen precies gericht worden naar waar het nodig is. De sproeier is perfect voor het besproeien van bloembedden, grasvelden patio’s, binnenplaatsen en groente- en kruidentuinen. Elk plantje, ieder bloempje en het hele gazon, alles zal vanaf nu tegelijkertijd besproeid worden met deze tuinsproeier. Met de Flexi Point Sprinkler Set kun je tot wel 35 vierkante meter besproeien.

Eenvoudig te gebruiken

De sproeikoppen kunnen gemakkelijk op elke plek in de tuin bevestigd worden dankzij de grondpinnen. Bevestig de grondpin aan de sproeier, sluit het water aan, buig de koppen in de richting die je wilt en sproeien maar! Tevens is het ook een leuk waterspeeltje voor kinderen!

De Flexi Point Sprinkler is de ideale sproei-set voor in elke tuin! De set bestaat uit 2 sproeiers met elk 12 afzonderlijk instelbare sproeikoppen.

Kenmerken

Gewicht KG 0.340000
Kleur Groen
Merk Orange Donkey
EAN 8719128647128
Afmeting product (LxBxH) 8x9x12
Afmeting omdoos (LxBxH) 48x38x38,5
Stuks per omdoos 30
Stuks per pallet 480
Artikelcode FSP001
Search engine powered by ElasticSuite