DermaWand - Huid verzorgingsapparaat

Lijntjes, rimpels en oneffenheden zijn verleden tijd met de DermaWand. Het huidverzorgingsapparaat dat gebruik maakt van radiofrequentietechnologie laat jouw gezicht weer stralen.

Beschrijving Maak uw bestelling compleet Kenmerken Andere bekeken ook
  • Gaat huidveroudering tegen door radiofrequente micropulsen
  • De huid wordt gladder, steviger en gevoed
  • Huidverzorgingsapparaat verbeterd de bloedomloop
  • Effectieve behandeling in slechts enkele minuten

Laat je huid er gladder, steviger en stralender uitzien met de DermaWand. Lijntjes, rimpels en oneffenheden zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon door slechts een paar minuten per dag gebruik te maken van het revolutionaire huidverzorgingsapparaat.

De DermaWand maakt gebruik van radiofrequentietechnologie om fijne lijntjes en rimpels zichtbaar te verminderen terwijl de losse huid strakker wordt. Het verzorgingsapparaat stimuleert de huid met 100.000 micropulsen per seconde, wat een massage-effect genereerd. Een massage helpt de bloedomloop te verbeteren waardoor nieuw bloed, voedingsstoffen en zuurstof naar het huidoppervlak worden gedreven. Tegelijkertijd geeft het huidverzorgingssysteem verrijkte zuurstof af wat je huid reinigt en oxideert en tevens helpt om je huid nieuw leven in te blazen.

Niet alleen werkt DermaWand anti-aging, de beauty tool herstelt ook de beschadigde huid. Een behandeling kan je gemakkelijk thuis uitvoeren, duurt slechts enkele minuten per dag en leidt tot langdurig resultaat. Je huid zal stralen als nooit tevoren!

 

Andere bekeken ook

DermaVital Set
DermaVital Set

Huidverzorging set voor dagelijks gebruik verbetert de DermaWand prestaties.

Kenmerken

Gewicht 0.520000
Kleur multicolor
EAN 8719128640334
Artikelcode DEW001