Circulation Maxx Leg Revitaliser

De Circulation Maxx is een geavanceerde elektrische spierstimulator die door middel van elektrische impulsen zorgt voor onder andere een betere doorbloeding.

Beschrijving Maak uw bestelling compleet Kenmerken
  • Verbeterd de bloedcirculatie, helpt ontspannen en vermindert pijn
  • Werkt met kleine elektrische impulsen (EMS)
  • 25 verschillende therapieprogramma's
  • Inclusief 4 zelfklevende gelpads voor je rug of schouders

 

Een betere doorbloeding, vermindering van pijn, het afvoeren van afvalstoffen en het verminderen van gezwollen voeten en enkels: het zijn slechts enkele voorbeelden van wat de Leg Revitaliser van Circulation Maxx voor jou kan betekenen. Vooral voor die personen die minder actief zijn, mobiliteitsproblemen hebben of te maken hebben met een slechte bloedcirculatie kan de Circulation Maxx Leg Revitaliser zeer behulpzaam zijn. 

Deze elektrische spierstimulator werkt met EMS: Electro Muscular Stimulation. Dit is een methode waarbij de spieren gestimuleerd worden door kleine elektrische impulsen. De impulsen komen het lichaam binnen via je voeten, die je op de Leg Revitaliser plaatst. De impulsen zorgen ervoor dat je spieren zich aanspannen, om zich vervolgens weer te ontspannen. 

De pompende werking die hierdoor ontstaat zorgt voor een betere doorbloeding: bloed kan sneller en makkelijker door de aderen worden vervoerd. Zuurstofrijk bloed kan weer toestromen en zuurstofarm bloed wordt afgevoerd. Ook worden overtollig vocht en afvalstoffen als het ware ‘weggepompt’. 

De Circulation Maxx Leg Revitaliser heeft maar liefst 25 verschillende therapieprogramma’s. Bovendien is deze elektrische spierstimulator niet alleen te gebruiken voor je benen. Het pakket bevat namelijk ook 4 zelfklevende gelpads die je op andere plaatsen van je lichaam kunt bevestigen, zoals rug of schouders. 

Het Circulation Maxx Leg Revitaliser pakket bestaat uit:
-    De Circulation Maxx Leg Revitaliser 
-    Afstandsbediening
-    Voedingsadapter
-    Gebruikershandleiding
-    4 zelfklevende gelpads
-    Verbindingskabels

Let op: In verband met de elektronische impulsen is de Circulation Maxx Leg Revitaliser niet geschikt voor personen met een pacemaker en/of metalen implantaten. Ook bij zwangerschap, hartziekten, afwijkende bloeddruk, MS en epilepsie wordt gebruikt van deze elektrische spierstimulator afgeraden. 

Andere bekeken ook

Circulation Maxx Upsell Gloves - Onderdelen

Kenmerken

Gewicht 2.720000
Kleur wit
EAN 0609728285685
Artikelcode CMI001