Celltone - Slakkengel crème

Celltone Slakkengel gaat niet alleen huidveroudering tegen maar werkt ook perfect voor het verminderen van littekens en acné!

 

Beschrijving Kenmerken Andere bekeken ook
  • Een unieke huidverzorgingslijn gemaakt van slakkengel extract
  • Bevorderd het helende effect van de huid
  • Geschikt om huidveroudering te voorkomen
  • Helpt rimpels, acné en littekens te verminderen
  • Inhoud 50 ML

Wanneer een slak gewond raakt, gebruikt hij zijn eigen ‘slijm’ om zijn wonden te helen. Het slakkenslijm zorgt ervoor dat de huid wordt ontdaan van oude cellen en dat nieuwe cellen worden aangemaakt.

Slakkenslijm heeft deze helende werking niet alleen op de huid van de slak, maar ook op die van de mens! Hoewel het je misschien nog wat vreemd in de oren klinkt, slakkenslijm als ingrediënt voor een gezichtsgel, zal de werking van de Celltone Slakkengel je verbazen.

Slakkenslijm bevat verschillende componenten die zorgen voor het helende effect van het slijm op de huid. De belangrijkste componenten zijn allantoïne, collageen, elastine en vitamine A, C en E. Allantoïne is een stof die ervoor zorgt dat de huid zich gaat ontdoen van dode huidcellen en nieuwe huidcellen aanmaakt. Collageen, een stof die je wellicht bekend in de oren klinkt, zorgt samen met elastine in de menselijke huid voor stevigheid, elasticiteit, jeugdigheid en veerkracht.

De helende werking van de Celltone Slakkengel maakt deze gel uitermate geschikt om huidveroudering tegen te gaan. Bovendien kan deze gel helpen om acné en littekens te verminderen.

Ingrediënten
Water, alcohol denat., propyleenglycol, slakkenslijm filtraat, phenoxyethanol, acrylaten/C10-30 Alkyl-acrylaat-copolymeer, triethanolamine, ethylhexylglycerin, allantoïne, parfum, imidazolidinyl ureum, methylparaben, ethylparaben, propylparaben, butylparaben.

Kenmerken

Gewicht 0.180000
Kleur multicolor
EAN 7862105470026
Artikelcode CSC001