Bionic Burner - Onkruidbrander - 2000W

Met de Elektrische onkruidbrander Bionic Burner werk je op stahoogte en start je het buitenseizoen met een schoon terras, zonder onkruid!

Beschrijving Kenmerken Andere bekeken ook
  • Elektrische onkruidverdelger verwijderd onkruid met 650°C
  • Krachtig dankzij het 2000W vermogen
  • Warmt in slechts 1 minuut op
  • Conisch opzetstuk voor eenvoudig, selectief en langdurig doden van onkruid
  • Lichtgewicht steel, ergonomisch handvat en unieke geleid wielen
  • Kan ook worden gebruikt om verf en lak te verwijderen
  • Afmeting product: 102 x 13 x 13 cm (gemonteerd)

De Bionic Burner 650° onkruidbrander

Wil je graag op een milieuvriendelijke manier onkruid bestrijden? Dan is de Bionic Burner onkruidbrander ideaal voor jou. De elektrische onkruidverdelger vernietigt alle onkruid effectief én permanent met behulp van een 650 °C hete lucht straal. De Bionic Burner werkt zonder gaspatroon en is vrij van chemicaliën, wat het een zeer milieuvriendelijke onkruidverdelger maakt. Het geheim van de onkruidbrander is dat het innovatieve kegelmondstuk een 650 °C heteluchtstraal precies op het meest gevoelige deel van de plant richt waardoor de ongewenste groei van onkruid direct tot aan de wortels vernietigt wordt. Ook al blijven de bladeren aan de oppervlakte voorlopig groen, het onkruid sterft binnen enkele uren af en kan vervolgens gewoon weggeveegd worden.

Multifunctionele brander van 2000 watt

De onkruid verdelger is met een vermogen van 2000 watt krachtig te noemen en maakt gemakkelijk korte metten met elk type onkruid. Bovendien is de Hammersmith Bionic Burner  gemakkelijk te gebruiken, want in slechts 1 minuut is de onkruidbrander opgewarmd. Bovendien glijdt het apparaat - dankzij de wielen - eenvoudig over het terras. Tevens kan hij multifunctioneel ingezet worden als aansteker voor openhaarden of de BBQ, voor het wegbranden van verf of lak en het verwijderen van sneeuw, ijzel op trappen en stoepen.

Kenmerken

Gewicht KG 1.500000
Kleur Groen
Merk HammerSmith
EAN 3700590912765
Afmeting product (LxBxH) 51x8x23
Afmeting omdoos (LxBxH) 53x24x26
Stuks per omdoos 3
Artikelcode BCB001
Search engine powered by ElasticSuite