BESTSELLER

Battery Daddy - Batterijbox - Voor 180 Batterijen

Dit handige dubbelzijdige opbergsysteem heeft ruimte voor 180 batterijen en heeft een ingebouwde tester. Dankzij het compacte design past de doos in een la en dankzij het handvat neem je de batterijen gemakkelijk overal mee naartoe.

Beschrijving Kenmerken Andere bekeken ook
  • Dubbelzijdige batterij-organizer met ruimte voor 180 batterijen
  • Organiseer, berg op en bescherm je batterijen
  • Geschikt voor 78x AA-, 64x AAA-, 8x 9-Volt-, 10x C-, 12x knoopcel- en 8x D-batterijen
  • Voorkomt het leeglopen van batterijen
  • Inclusief batterijtester
  • Gemakkelijk mee te nemen dankzij het handvat

Vind de juiste batterij: onjuiste opslag maakt batterijen leeg

De Battery Daddy dubbelzijdige batterij-organizer is een compacte en draagbare manier om een ​​grote hoeveelheid batterijen te organiseren, op te slaan en te beschermen! Wist je bijvoorbeeld dat batterijen leeg lopen als ze met elkaar in contact komen? Door de duidelijke 'Easy View'-cover zie je alles in één oogopslag en voorkom je ongewenst contact.

Compacte batterij opbergbox voor 180 batterijen

De batterijbox heeft een strak en compact ontwerp. Zo kunnen beide zijden gebruikt worden om tot 180 batterijen van alle soorten op te slaan. De box heeft plek voor 78x AA-, 64x AAA-, 8x 9-Volt-, 10x C-, 12x knoopcel- en 8x D-batterijen. De box kan gemakkelijk in elke lade opgeborgen worden en dankzij de ingebouwde handgreep kun je hem overal mee naartoe nemen. Met de Battery Daddy blijf je georganiseerd en ben je voorbereid op stroomuitval, nieuwe cadeaus of wanneer je een lege batterij moet vervangen.

Inclusief batterijtester

De Battery Daddy wordt geleverd met een tester die kan controleren of de wegwerpbatterijen of oplaadbare batterijen nog goed zijn. Lijn gewoon de negatieven en positieven van de batterijen op de tester uit en je kunt het resultaat op de indicator zien.

(Batterijen niet inbegrepen)

Kenmerken

Gewicht KG 1.200000
Product Label BESTSELLER
Kleur Rood
Merk Battery Daddy
EAN 8720612803012
Afmeting product (LxBxH) 35x9x24
Afmeting omdoos (LxBxH) 39x36x26
Stuks per omdoos 4
Artikelcode BYD002
Search engine powered by ElasticSuite