Uw taal:
Gezondheid

Circulation Maxx - Elektrische Spierstimulator

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Circulation Maxx - Elektrische Spierstimulator

Artikelcode: CMI001

Een betere doorbloeding, vermindering van pijn, het afvoeren van afvalstoffen en het verminderen van gezwollen voeten en enkels: het zijn slechts enkele voorbeelden van wat de elektrische spierstimulator Circulation Maxx voor jou kan betekenen. Vooral voor die personen die minder actief zijn, mobiliteitsproblemen hebben of te maken hebben met een slechte bloedcirculatie kan de Circulation Maxx zeer behulpzaam zijn.


Deze elektrische spierstimulator werkt met EMS: Electronic Muscle Stimulation. Dit is een methode waarbij de spieren gestimuleerd worden door kleine elektrische impulsen. De impulsen komen het lichaam binnen via je voeten, die je op het apparaat plaatst. De impulsen zorgen ervoor dat je spieren zich continu aanspannen en weer ontspannen.  


De ‘pompende’ beweging die hierdoor ontstaat zorgt voor een betere doorbloeding: bloed kan sneller en makkelijker door de aderen worden vervoerd. Zuurstofrijk bloed kan weer toestromen en zuurstofarm bloed wordt afgevoerd. Ook worden overtollig vocht en afvalstoffen als het ware ‘weggepompt’.


De Circulation Maxx heeft maar liefst 25 verschillende stimulatie programma’s. Bovendien is deze elektrische spierstimulator niet alleen te gebruiken voor je benen: het pakket bevat ook 4 zelfklevende gelpads die je op andere plaatsen van je lichaam kunt bevestigen, zoals bijvoorbeeld rug of schouders.


Het Circulation Maxx pakket bestaat uit:


• Circulation Maxx – elektrische spierstimulator
• Afstandsbediening
• Voedingsadapter
• Gebruikershandleiding
• 4 zelfklevende gelpads
• Verbindingskabels


Let op: In verband met de elektronische impulsen is de Circulation Maxx Leg Revitaliser niet geschikt voor personen met een pacemaker en/of metalen implantaten. Ook bij zwangerschap, hartziekten, afwijkende bloeddruk, MS en epilepsie wordt gebruikt van deze elektrische spierstimulator afgeraden.


Product video

Extra informatie

Algemene informatie Zoekwoorden
Categorie Gezondheid Algemene zoekwoorden bloed doorstroming, spierstimulator, circulatie, booster, medic, medisch, stimulator, circulation, bloedcirculatie
Verpakking Retail Meta tags ervaring, kopen, review, kwaliteit, commercial, bestellen, forum, recensies, reviews
Restricties voor export Nee Mapping cardio artikelen, elektrische spierstimulatie, mooi & gezond, sauna & wellness, massages, massageapparaten
Weekbeschikbaarheid Op voorraad Link Youtube https://youtu.be/wmZ8y9DJVhk
Per artikel Per omdoos
Artikelcode CMI001 Omdoos Aantal 1
EAN-code 0609728285685 Gewicht 2,70 kg
Netto Gewicht 2.540 Afmeting 44x17x45
Afmetingen (in cm) 44x17x45 Per pallet
Handleiding EN, NL Aantal per pallet 33
BTW Code BTW 21% exclusief Gewicht 152 kg
Land van Herkomst CN Afmeting 120x80x180
Goederencode 90191010