TOP 21

VibroShaper - Fitness Trilplaat

Combineer relaxen met een intensieve training in het comfort van je eigen huis. Tain jezelf weer helemaal fit met de populaire VibroShaper fitness trilplaat!

 

Beschrijving Kenmerken Andere bekeken ook
  • Train je gehele lichaam met de trilplaat zonder pezen en gewrichten over te belasten
  • De spieren spannen zich aan door de trillingen, tot wel 50x per seconde
  • 3 trainingsprogramma’s en 99 intensiteitniveaus
  • Gemakkelijk bedienbaar met meegeleverde afstandsbediening
  • Inclusief 2 elastische weerstandsbanden en Vibroshaper handleiding

Train gemakkelijk thuis

Heb je ook het goede voornemen om meer te gaan bewegen, maar schiet het er ’s avonds toch snel in omdat je zo moe bent van de hele dag? Geen zorgen, wij hebben de oplossing. Met de VibroShaper Fitness Trilplaat kun je op een relaxte manier het trainen van je spieren combineren met een avondje bankhangen!

Tril je zelf slank

Het maakt namelijk niet uit of je staat, zit of onderuitgezakt ligt, plaats je voeten op de trilplaat en de training begint. Via je voeten worden trillingen naar je spieren gestuurd. De trillingen zorgen ervoor dat je spieren zich telkens moeten aanspannen. Hierdoor ontstaat een effectieve training die je kunt vergelijken met een hardlooptraining of een fitness workout. De intensiteit van de trilplaat zorgt ervoor dat je spieren zich tot wel 50 keer per seconde aanspannen! 

VibroShaper trilplaat met handvat

Met drie voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s en wel 99 intensiteitsniveaus is de training helemaal aan te passen naar je eigen wensen en voorkeuren. Bovendien krijg je ook nog eens 2 elastische weerstandsbanden erbij zodat je ook jouw armen en schouders kunt trainen. De weerstandsbanden zijn gemakkelijk aan het apparaat te bevestigen en hebben twee comfortabele handvatten. Zo train je meteen voor die mooie slank gespierde armen. Bovendien neemt de trilplaat de druk op de gewrichten weg, hierdoor hoef je niet bang te zijn om je pezen en spieren te overbelasten.

Train jouw lichaam in no time weer helemaal fit en slank met dit handige fitnessapparaat – en dat zonder al te veel moeite! 

Het complete pakket bestaat uit:

  • Fitness trilplaat
  • 2 elastische weerstandsbanden
  • Afstandsbediening
  • Voedingsplan
  • Handleiding

Let op: de trilplaat is geschikt voor personen tot max. 120 kilo.

 

De leverancier van de VibroShaper

YelloWWeb.nl is het B2B-portaal van groothandel Orange Planet. Wij zijn de exclusieve leverancier van de VibroShaper Fitness Trilplaat. Het fitnessapparaat is bij ons te koop.

Kenmerken

Gewicht KG 13.500000
Product Label TOP 21
Kleur oranje
EAN 8719128643496
Afmeting product 75x15x42
Afmeting omdoos 75x15x42
Artikelcode VIS001