Universal Animal Repeller - Sonic&Flash

De Ultimate Animal Repeller jaagt dieren met geluid en knipperende lampen weg uit de tuin.

Beschrijving Kenmerken Andere bekeken ook
  • Werkt op zonne-energie en is weerbestendig
  • Makkelijk bevestigen in de grond of aan de muur
  • Infrarood bewegingsmelder
  • Dubbele luidspreker en ultrasonische golven
  • Milieuvriendelijk

Heb je last van ongedierte dat jouw hele tuin verwoest? De Universal Animal Repeller houdt voortaan het ongedierte uit jouw tuin, op een gezonde, milieuvriendelijke manier. De Universal Animal Repeller zendt zodra het ongedierte signaleert ultrasonische golven uit. Deze zijn voor het menselijke gehoor niet te horen, maar zijn wel hoorbaar voor muizen, konijnen, katten, eekhoorns, herten en ander ongedierte. Hierdoor zullen ze geen stap meer in jouw tuin durven te zetten. De Universal Animal Repeller zorgt er zonder gebruik te maken van verdelgingsmiddelen, dat ongedierte uit jouw tuin blijft. De Repeller werkt op zonne-energie en is daarom ook nog eens enorm duurzaam en milieuvriendelijk.  Tevens kun je de Animal Repeller gemakkelijk uitschakelen als jouw huisdier buiten in de tuin loopt.

Je kunt de Universal Animal Repeller gemakkelijk bevestigen met een pin in de grond, of ophangen aan de muur. De Universal Animal Repeller heeft een infrarood bewegingsmelder die een gebied tot 50 m2 bedekt. Tevens bevat de Universal Animal Repeller ook een dubbele luidspreker met ultrasonische golven. De infrarood sensoren werken overdag en in de nacht en omdat het op zonne-energie werkt, hoef je zelden een batterij te vervangen. Tevens kun je de Universal Animal Repeller gedurende het hele seizoen gebruiken, omdat het weerbestendig is en veilig voor het milieu!

Dankzij de instelbare frequentie en 5 verschillende instellingen, kun je instellen dat het apparaat zich richt op specifieke soorten of dieren. 

Geschikt voor grondpen of wandmontage. De repeller bevat 3 AA batterijen (inbegrepen).

 

Kenmerken

Gewicht KG 0.320000
Kleur Groen
Merk Genius Ideas
EAN 3574591579001
Afmeting product (LxBxH) 12x7x15
Afmeting omdoos (LxBxH) 36,5x31x33,5
Stuks per omdoos 24
Stuks per pallet 1152
Artikelcode REP001
Search engine powered by ElasticSuite