Total Crunch Evolution - 2-in-1 Fitness apparaat

Total Crunch Evol 2-in-1 body- & hometrainer is een vernieuwend fitnesssysteem dat je rug, schouders, borstspieren, biceps, triceps, buikspieren, bilspieren, heupen, dijen en benen tegelijk traint!

Beschrijving Kenmerken Andere bekeken ook
  • 2-in-1 fitnessapparaat voor cardio- en krachttraining
  • Pas de weerstand aan door middel van de knop. 
  • Ergonomisch en vermijdt blessures, vermoeidheid en een onjuiste houding
  • Efficiënt systeem om snel calorieën te verbranden. 

Bent je het ook beu om verschillende zware oefeningen te doen en veel geld uit te geven aan de sportschool? Begin dan nu te trainen met de Total Crunch Evolution! Total Crunch Evolution 2-in-1 body- & hometrainer is een vernieuwend fitnessysteem dat  je rug, schouders, borstspieren, biceps, triceps, buikspieren, bilspieren, heupen, dijen en benen tegelijk traint!

Dit sportapparaat combineert vier soorten krachtoefeningen (opduwen op de benen, squatten, rug- en beenoefeningen) met een cardiovasculaire training en een efficiënt fitnesssysteem dat calorieën verbrandt, het lichaam strak maakt en alle spiergroepen tegelijk traint.

Total Crunch Evolution is ook uitgerust met een hometrainer met weerstandsknop om je prestaties te verbeteren en je tegelijkertijd een aerobe en anaerobe work-out te bieden. De ergonomische en comfortabele positie helpt om extreme blessures, vermoeidheid en een onjuiste houding te vermijden. Het lichaam anaeroob trainen verhoogt de spiermassa. Een aerobe training verbrandt calorieën.

Kenmerken

Gewicht KG 16.600000
Kleur Zwart
Merk Total Crunch
EAN 8433737002511
Afmeting product (LxBxH) 95x46x125
Afmeting omdoos (LxBxH) 100x24x25
Stuks per omdoos 1
Stuks per pallet 24
Artikelcode TOC003
Search engine powered by ElasticSuite