Top 22

De Orange Planet Top 22, is de lijst met onze 22 populairste artikelen van 2022! De hitlijst is samengesteld door jullie interesse in de verschillende producten. Ben je benieuwd naar onze 22 toppers? Je bekijkt ze hier.

Top 22

Getoond 1-15 van de 20 producten

Pagina

De populairste en uniekste consumentenproducten koop je in via YelloWWeb.nl, de B2B portal van groothandel Orange Planet. Met Fitness & sport, Verzorging & gezond, Keuken & wonen, huishouden, gadgets & hobby artikelen is er altijd een geschikt product beschikbaar. Het brede assortiment is leuk, innovatief en nét even anders.

De Top 22, onze bestsellers

Iedereen houdt er van, lijstjes en bestsellers! Daarom hebben wij voor 2022 de top 22 samengesteld. Deze hitlijst bestaat uit onze 22 best verkochte producten van dit moment. De populaire producten komen uit veel verschillende categorieën, maar het zal geen verassing zijn dat een groot deel van de bestsellers uit ons Fitness & sport assortiment komt.

Het top assortiment

Nog steeds is het fitness at home populair bij onze klanten en de consumenten. Het  Een groot deel van de toppers bestaat namelijk uit fitness apparaten. Zo zien we de Orange Gym X-Bike Pro Cycle, de Maxi Climber, de Total Crunch, de Wonder Core Smart, de Rock Gym, de 5 Minute Shaper en Orange Gym Magnetic Treadmil terug komen in de lijst. Ook kleinere sportartikelen zoals de Iron Gym Speed Abs en de Iron Gym Original Deurtrainer hebben de lijst behaald.

Ontspanning was ook een grote trend in het afgelopen jaar. Verschillende beauty producten zoals de Derma Wand Pro, de My Perfect Eyes en de Celltone Slakkengel zorgen voor een salonwaardige behandeling thuis. Ook een lekkere massage voor een betere bloedsomloop in bijvoorbeeld de nek, voeten of benen was populair mede door de LegEx, Cirluclation Maxx Reviver en de Orange Care Shiatsu Neck Massager.

Binnenkort beschikbaar

Niet alle bestsellers van de Top 22 zijn momenteel op voorraad. Zo komt de My Perfect Eyes binnenkort weer binnen. Vind je op deze bestseller pagina een product dat je graag wil inkopen? Wacht dan niet te lang, want deze populaire items zijn zó uitverkocht.

Search engine powered by ElasticSuite