BESTSELLER

LegEX - Beentrainer met afstandsbediening

Deze handige beentrainer houdt je spieren actief zonder dat het jou enige moeite kost. Train vanuit je stoel of werkplek, wanneer je maar wil!

Beschrijving Kenmerken Andere bekeken ook
  • Houdt de spieren actief zonder dat het je energie kost
  • Snel en gemakkelijk te gebruiken vanuit je stoel of vanaf je werkplek
  • 3 verschillende snelheden, geschikt voor iedereen
  • Inclusief afstandsbediening en handleiding

Benen trainen zonder inspanning

Je spieren soepel en in beweging houden, zonder dat het je enige moeite kost? Dat is nu mogelijk met de LegEX beentrainer! Dit cardio apparaat is ontworpen om je beenspieren actief te houden zonder dat je zelf hoeft te bewegen. Het is daarom ideaal voor personen die minder mobiel zijn. Het apparaat boost namelijk een rustige wandeling na terwijl je in op de bank zit of aan je bureau aan het werk bent. Zo houd je jouw spieren actief zonder dat het veel energie kost, super handig!

Beentrainer met afstandsbediening

Deze beentrainer heeft twee gemotoriseerde voetpedalen die onafgebroken heen en weer glijden. Hierdoor maken je benen dezelfde beweging als wanneer je loopt. Het verschil is echter dat je de LegEX gewoon kunt gebruiken vanuit je luie stoel of vanaf de bank. Je plaatst je voeten op de pedalen, en de LegEX doet het werk voor je! Bovendien bestuur je het apparaat gemakkelijk met de bijgeleverde afstandsbediening.

De LegEX beentrainer is geschikt voor iedereen die graag zijn spieren actief houdt, en is extra geschikt voor personen die wat minder mobiel zijn.

Dé leverancier van de LegEx

YelloWWeb.nl is de B2B portal van groothandel Orange Planet. Wij zijn de leverancier van dit handige cardio apparaat. De elektrische beentrainer met afstandsbediening kan bij ons ingekocht worden.

Kenmerken

Gewicht KG 4.600000
Product Label BESTSELLER
Kleur Wit
Merk BioEnergiser
EAN 8719128643915
Afmeting product (LxBxH) 20x45,5x38
Afmeting omdoos (LxBxH) 41,5x39,5x47
Stuks per omdoos 2
Stuks per pallet 36
Artikelcode LEX002
Search engine powered by ElasticSuite