Blue Diamond – Braadpan met deksel - 24 cm

Ideale Braadpan met keramische coating voor gerechten die urenlang moeten sudderen

Beschrijving Kenmerken Andere bekeken ook
  • Braadpan met unieke coating versterkt met diamantdeeltjes
  • De coating is 5x resistenter dan bij normale pannen
  • Levensduur van de braadpan is 10 keer langer
  • Geschikt voor alle kookplaten, zelfs inductie
  • Eenvoudig schoonmaken, want de pan is vaatwasser bestendig
  • De panbeschermers worden niet meegeleverd bij b2b orders

Hou jij er van om een lekkere stoofpot te maken en ben je op zoek naar het perfecte hulpmiddel? Dan is een braadpan de pan die je zoekt. Deze Blue Diamond Braadpan heeft een dikke bodem waardoor eten langzaam en gelijkmatig gaart. Bovendien is de pan voorzien van een 5x duurzamere coating dan normale braadpannen. Aan de coating is namelijk diamant toegevoegd. Dit is het hardste natuurlijke materiaal op aarde en creëert een extra duurzaam kookoppervlak. Hierdoor gaat je pan lang mee en laten metalen keukengereedschappen geen krassen achter op de bodem van jouw pan.

De stoofpan van Blue Diamond is extreem duurzaam dankzij de keramische antiaanbaklaag. Hierdoor gaat de pan veel langer mee dan traditionele pannen met een antiaanbaklaag. Deze braadpan wordt jouw favoriete partner in de keuken, dag na dag, was na was.

Bespaar gemakkelijk energie en tijd door de grotere warmteoverdracht die deze sudderpan bezit. Deze is tot wel 4x groter dan bij traditionele braadpannen. De pan wordt zeer snel en gelijkmatig verwarmd, hierdoor heb je geen warme of koude plekken in de pan.

De keramische stoofpan is eenvoudig schoon te maken, omdat een simpele veeg met een spons en zeepsop voldoende is na elke kookbeurt. Daarnaast kan je de pan in de vaatwasmachine doen, deze is namelijk vaatwasser bestendig. De braadpan van Blue Diamond is vrij van PFOA, PFAS, lood en cadmium. Daarnaast is de pan ook geschikt voor alle soorten kookplaten, zelfs inductie.

Kenmerken

Gewicht KG 2.100000
Kleur Blauw
Diameter pan (cm) 21 tot 25 cm
Merk Blue Diamond
EAN 3700590913342
Afmeting product (LxBxH) 35x36x14
Afmeting omdoos (LxBxH) 52x37x31
Stuks per omdoos 4
Artikelcode BLD003
Search engine powered by ElasticSuite