OP=OP

BEEM Koffie zetapparaat – Aroma Switch Glas

Met de BEEM Aroma Switch koffiemachine met glazen pot heeft een handige timerfunctie zodat de koffie klaar is wanneer jij het wil.

Beschrijving Maak uw bestelling compleet Kenmerken Andere bekeken ook
  • Koffiezetten instellen met 24 uurs timer
  • Twee instelbare koffiesterktes
  • Eenvoudig en elegant roestvrijstalen ontwerp en permanente filter
  • 1L dubbelwandige glazen koffiepot voor 4-8 kopjes filterkoffie
  • Met LED display met draaiknop

Begin de dag voortaan altijd met de onvergelijkbare geur van vers gezette koffie! Met de BEEM Aroma Switch koffiemachine programmeer je jouw verse koffie de avond ervoor dankzij de geïntegreerde timerfunctie en start de bereiding automatisch op het gewenste tijdstip. En dat allemaal met het touchscreen en een draai aan de bedieningsknop.

 

Alle instellingen, ook de koffiesterkte, maak je gemakkelijk via het touch display. Zet gemakkelijk 4 - 8 kopjes heerlijke filterkoffie. Na de start van het brouwproces bereikt het water al na 1 minuut de optimale zettemperatuur van 92 ° C. De glazen kan en de warmhoudplaat houden jouw koffie lang warm. De koffiemachine schakelt automatisch uit en dankzij de permanente filter hoef je geen papieren filters te gebruiken, en dat is goed voor het milieu. Met een LED-touchscreen, praktische 24-uurs timer en het roestvrijstalen design is deze filterkoffiemachine een echt stijlstatement in jouw keuken.

Andere bekeken ook

Kenmerken

Gewicht KG 2.700000
Product Label OP=OP
Kleur Grijs
Merk BEEM
EAN 4060449028009
Afmeting product (LxBxH) 25x19x35
Afmeting omdoos (LxBxH) 40x28x37
Stuks per omdoos 2
Artikelcode BEE024
Search engine powered by ElasticSuite