Uw taal:
Jump Up

Booming Fitness Jump Up Compleet (DVD-set + trampoline)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Booming Fitness Jump Up Compleet (DVD-set + trampoline)

Artikelcode: BFJ001
Spring jezelf slank met Jump Up!

Sportscholen door heel Nederland trillen al een tijdje op hun grondvesten door de introductie van Jump Up: een dynamische en muzikale aerobicstraining op een mini-trampoline. Met de release van drie instructie-dvd’s en een speciaal maaltijdplan is het nieuwe ‘funconcept’ nu ook binnen bereik voor enthousiaste ‘thuisspringers’. Jump Up is een energiek en vermakelijk trainingsprogramma, waarbij een hoge vetverbranding plaatsvindt van wel 700 tot 900 Kcal per workout wat bij regelmatig gebruik resulteert in een slanker figuur. Het Tilburgse bedrijf Booming Fitness International BV is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en introductie, terwijl Orange Planet uit Dongen de distributie verzorgt.
 
Gewichtsverlies
Jorg Wijnen van Diëtistenpraktijk Leefstijl & Voeding schreef het Jump Up 21-dagen maaltijdplan dat onder meer bestaat uit adviezen met betrekking tot gezonde voeding en een verantwoorde leefstijl. Belangrijkste uitgangspunt is natuurlijk om in combinatie met de Jump Up-oefeningen te komen tot blijvend gewichtsverlies.

Met deze complete fitness workout verbrandt men echter niet alleen een grote hoeveelheid calorieën, ook wordt er aandacht besteed aan de bekende probleemgebieden: heupen, dijen, bilspieren en kuiten. Jump Up leent zich daarnaast prima voor spierversteviging, verhoging van het uithoudingsvermogen en een verbeterd balansgevoel. Jump Up is als workout geschikt voor alle leeftijden, dus iedereen kan zich er eindeloos mee uitleven.
 
Zuivering lymfeklieren
Het geheel van oefeningen en het springen op de trampoline brengt een hoge trainingsintensiteit met zich mee, zonder spieren en gewrichten teveel te belasten. Jump Up bevordert daarmee de soepelheid en lenigheid van het lichaam, verbetert het evenwicht én het coördinatiegevoel. Dat komt omdat de hersenhelften beter op elkaar worden afgestemd. Trampolinespringen werkt bovendien zuiverend op de lymfeklieren en stimuleert het immuunsysteem. Hart en bloed worden daarbij voorzien van meer zuurstof. Het geheim van Jump Up zit ‘m in het zeer eenvoudige en voor iedereen toegankelijke concept.  De springoefeningen op muziek resulteren voor lichaam en geest in een sensationeel gevoel en geven een enorme stimulans om door te blijven gaan. Iedereen springt zichzelf dus voortaan slank en fit met Jump Up! 

De set bestaat uit:
Trampoline diameter 96cm
3 DVD´s bestaande uit Cardio, Abdominals en Total Body Workout
Maaltijdplan boekje 21 dagen
Veiligheidsinstructies

Maximaal gewicht gebruik trampoline: 100kg

Product video

Extra informatie

Algemene informatie Zoekwoorden
Categorie Fitness & Sport Algemene zoekwoorden Jumpup, trampoline, fitness, training, workout, sporten, springen
Verpakking Mailorder Meta tags ervaring, kopen, review, kwaliteit, commercial, bestellen, forum, recensies, reviews
Restricties voor export Nee Mapping sport & vrije tijd, sport, fitness, trampolines, fitnessapparaten, hometrainers
Weekbeschikbaarheid 12-04-2020 Link Youtube https://youtu.be/vsPvNij0znc
Per artikel Per omdoos
Artikelcode BFJ001 Omdoos Aantal 1
EAN-code 8719128640044 Gewicht 8,0 kg
Netto Gewicht 8.000 Afmeting 98x5,5x98
Afmetingen (in cm) 98x5,5x98 Per pallet
Handleiding NL Aantal per pallet 30
BTW Code BTW 21% exclusief Gewicht Nee
Land van Herkomst CN Afmeting Nee
Goederencode 95069190