Uw taal:
Celltone

Celltone Slakkengel

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Celltone Slakkengel

Artikelcode: CSC001

Wanneer een slak gewond raakt, gebruikt hij zijn eigen ‘slijm’ om zijn wonden te helen. Het slakkenslijm zorgt ervoor dat de huid wordt ontdaan van oude cellen en dat nieuwe cellen worden aangemaakt.


Slakkenslijm heeft deze helende werking niet alleen op de huid van de slak, maar ook op die van de mens! Hoewel het u misschien nog wat vreemd in de oren klinkt, slakkenslijm als ingrediënt voor een gezichtsgel, zal de werking van de Celltone Slakkengel u verbazen.


Slakkenslijm bevat verschillende componenten die zorgen voor het helende effect van het slijm op de huid. De belangrijkste componenten zijn allantoïne, collageen, elastine en  en vitamine A, C en E. Allantoïne is een stof die ervoor zorgt dat de huid zich gaat ontdoen van oude huidcellen en nieuwe huidcellen aanmaakt. Collageen, een stof die je wellicht bekend in de oren klinkt, zorgt samen met elastine in de menselijke huid voor stevigheid, elasticiteit, jeugdigheid en veerkracht.


De helende werking van de Celltone Slakkengel maakt deze gel uitermate geschikt om huidveroudering tegen te gaan. Tevens kan deze gel helpen acné en littekens te verminderen.


Ingrediënten:


Water, alcohol denat., propyleenglycol, slakkenslijm filtraat, phenoxyethanol, acrylaten/C10-30 Alkyl-acrylaat-copolymeer, triethanolamine, ethylhexylglycerin, allantoïne, parfum, imidazolidinyl ureum, methylparaben, ethylparaben, propylparaben, butylparaben.


Inhoud: 50 ml


Product video

Extra informatie

Algemene informatie Zoekwoorden
Categorie Beauty Algemene zoekwoorden huidverzorger, rimpelverwijderaar, herstellende slakkenslijm, beschermt de huid, helpt rimpelvorming te vertragen, jong, strak, acne, rimpels, dagcreme
Verpakking Retail Meta tags ervaring, kopen, review, kwaliteit, commercial, bestellen, forum, recensies, reviews
Restricties voor export Ja Mapping verzorging artikelen, gezichtsverzorging, huidverzorging, mooi en gezond, dagcreme's, gezond & verzorging,
Weekbeschikbaarheid Op voorraad Link Youtube https://youtu.be/XGFEU0Nyk_0
Per artikel Per omdoos
Artikelcode CSC001 Omdoos Aantal 50
EAN-code 7862105470026 Gewicht 7,0 kg
Netto Gewicht 0.140 Afmeting 40x23x21
Afmetingen (in cm) 7x5x7 Per pallet
Handleiding FR, IT, NL, EN, ES, DE Aantal per pallet 3200
BTW Code BTW 21% exclusief Gewicht 384 kg
Land van Herkomst NL Afmeting 120x80x224
Goederencode 33049900